Joc F1 Manager:
F1 Manager

F1 Manager

„Dacă îl ai pe Dumnezeu de partea ta, totul devine clar.” (Ayrton Senna)

Calificările din Ungaria: Ferrari pe prima linie

Calificările din Ungaria: Ferrari pe prima linie

Ieri australianul Daniel Ricciardo a dominat ambele sesiuni de antrenamente de pe circuitul maghiar. Va reusi Daniel aceasi performanta si in calificarile de astazi? Greu de crezut, dar nu imposibil.

De mentionat si faptul ca Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pe penurile usoare, dar pe cele superusoare nu i-a iesit turul.

Nico Hulkenberg este penalizat cu 5 pozitii pe grila de start al Marelui Premiu din Ungaria, pentru – evident – schimbarea neprogramata a cutiei de viteze de pe monopostul Renault condus de german.

Felipe Massa are o stare de sanatate nu suficient de buna pentru a participa in cursa de maine si in locul lui in calificari a alergat britanicul Paul di Resta.

Dupa ce Hamilton a gresit in primul tur rapid a lasat totul pe cel de al doilea tur unde nu a reusit decat al IV-lea timp.

Kimi Raikkonen a avut prima pozitie in vizor, insa a gresit in sicana din al doilea sector si Sebastian Vettel a inhatat-o pe deplin meritat.

Bottas a reusit sa isi invinga colegul de echipa, lucru care l-a facut si tanarul Max Verstapen cu Daniel Ricciardo.Comentarii prin Facebook

Scrie un mesaj

Comments (5)

 1. Ioan29.07.2017
  Iarăși ziceți ceva și trebuie sa îl lăudați pe Hamilton. A fost lent, a fost pe 3 și 4 da nu: el a fost cel mai rapid pe nus ce pneuri. Mai putin și scrieți când ca avea un sector rapid….
 2. victor L29.07.2017
  Asa-i, Ioane, au vrut Brexit? duca-se pe pustii, sa nu le mai auzim de nume :P
 3. Ioan29.07.2017
  No nimic despre marele negru? Cum a ratat și a fost bătut pe un circuit de către colegul de echipa? Mâine o va busi la start ca știe ca e singura șansa. Interesant ce fac ceilalți?
 4. Ioan29.07.2017
  Pe un circuit tehnic am vrut sa scriu!
 5. victor L29.07.2017
  O batalie, mare alb :P
  Rezbelul e miine ;)