Joc F1 Manager:
F1 Manager

F1 Manager

„Am învăţat că te poţi deschide fără a pierde concentrarea. Că pierzând poate fi mai dificil dar în acelaşi timp poți învăța mai multe decât dintr-o victorie. În primii ani ai carierei uneori am pierdut din vedere aceste lucruri.” (Michael Schumacher)

Două finale de urmărit în Anglia!

Două finale de urmărit în Anglia!

Doi mari campioni in poza alaturata articolului. Federer si Rosberg!

Astazi sunt doua finale in Anglia: una la Silverstone si una la Wimbledon. Marturisim ca avem mai multa pasiune pentru cea din urma.

Ii dorim si noi succes lui Roger Federer in meciul ce il va desfasura impotriva croatului Marian Cilic, la fel ca Nico Rosberg.

Iar in cursa de la Silverstone dorim succes ultimilor doi clasati: Alonso si Ricciardo. Despre cei din fata grilei nu putem spune mai multe ca nu mai scapam de vina de ‘subiectivitate’ la orice am scrie ulterior. Pai daca si noi suntem persoane, deci subiecti, cum sa nu fim subiectivi? :)

La ora 16 incepe finala de la Wimbledon!!!

 Comentarii prin Facebook

Scrie un mesaj

Comments (8)

 1. victor L16.07.2017
  Nu doar ca sinteti subiectivi peste poate, dar nici macar omenestile greseli nu le recunoasteti, ci le acuzati ca reprosuri:
  – „0 zecime” e corectata fara sa fie precizat „am corectat”.
  – „Hamilton înconjurat de Ferrari în cursa de la Silverstone”, cind Kimi e dreapta spate, iar Vetel in spate. Care e inconjurul? Pe un cadran de ceas, Hamilton era c”inconjurat” de la ora 4 la ora 6.
  De fapt, eu sesizam niste greseli de tastare, omenesti, dar simtindu-va cu musca pe monopost, inconstientul va da de gol.
  Subiectivi sintem toti.
  Dar, vorba aia, unii mai mult decit altii :P
  Intentie?
  „La ora 16 incepe finala de la Wimblendon!!!”
  A fost o tipa propusa ministru uslamist, care si-a trecut in CV studii la Standford !!!!
 2. F1 Manager16.07.2017
  Va multumim pentru toate antentionarile trecute si viitoare in avans. Noi – trebuie sa intelegeti – ca suntem mult sub nivelul dv. sub toate aspcetele dar ce ne frapeaza este de ce mai intrati totusi pe un site cu atatea minusuri.
 3. Ioan16.07.2017
  Eu unu sunt minunat, buimaicit, consternat – pozitiv – de parapsihologia care o face tata Victor la mai multe persoane pe nevazute, cum a vrut nus cine sa zica nus ce in inconstinetul sau si cu cata siguranta o afirma. Sau asta va stie si e de fapt unu de la voi din redactie care face pe nebunul ca sa creeze dezbatere pe site? Ce persoane extraodinare cu capacitati spirituale certe le place F1. O intrebare personala – nu conteaza varsta, sexul, scoala, natia, – oricum le intuiesti sau le sti: ce o sa ma fac cand o sa fiu mare Victore? Amu mi frica ca imi bati la usa si imi aduci o placinta ca sti ca asta imi doresc. Si de fapt ce am vrut sa zic cu ce am scris aici? Ca sigur nu ce am scris! Hahahahaahahaha.
 4. victor L16.07.2017
  @ F1 Manager,
  ieftin, se putea mai scump :P (un simplu „am corectat,” fara „multumesc”.
  @ Ioan,
  la obiect, altfel se numeste logoree.
  Trezeste-te, nu e bine sa ramii „minunat, buimaicit, consternat „.
  Ce te faci cind vei fi mare, e problema ta ;) dar e bine sa nu fi „minunat, buimaicit, consternat”.
  E peste poate asa ceva :D
 5. Dan B16.07.2017
  Ioane zi-ne tu ordinea primilor 3 ca data trecuta ca am vazut ca ai nimerit-o? Ti-or dat tricou oameni? Hai ca iti trimit eu unu de data asta.
 6. Ioan16.07.2017
  Fie hai treaca de la mine:
  – Kimi
  – Max
  – Vettel sau o surpriza
  • victor L16.07.2017
   Corect „sau o surpriza”.
 7. victor L24.07.2017
  S-a terminat circul pe doo roti (blasfemie, tot cu un englez protagonist!), sa inceapa cel pe patru roti :P