Joc F1 Manager:
F1 Manager

F1 Manager

„Desigur, există momente în care te întrebi cât de mult ar trebui să o mai faci (pilotajul), deoarece există şi alte aspecte care nu sunt frumoase în acest stil de viaţă.” (Ayrton Senna)

McLaren, Toro Rosso, Renault, Sainz, Palmer, Kubica, Massa

McLaren, Toro Rosso, Renault, Sainz, Palmer, Kubica, Massa

Se zvoneste – foarte serios, altfel nu am publica – ca cel mai tarziu maine, poimaine va fi anuntat parteneriatul dintre McLaren si Renault pentru o perioada de 3 ani, valabila pana in anul 2020, data dupa care motoarele din F1 vor suferi o schimbare dramatica daca este sa ne luam dupa spusele faimosului Ross Brawn.

Pentru ca Honda sa nu iasa din Formula 1 si pentru a deschide calea altor posibilitati pentru Red Bull, cei de la Toro Rosso vor fi de la anul motorizati de compania japoneza.

In aceasta intelegere se pare ca intra si Carlos Sainz, care va primi permisiunea de a pleca la echipa Renault ca si pilot. Zvonurile mai agresive il dau pe spaniol ca pilot alaturi de Nico Hulkenberg chiar incepand din Marele Premiu din Malaezia ce va avea loc peste doua saptamani si ca astfel simpaticul Jolyon Palmer va fi nevoit sa paraseasca F1, cel mai probabil definitiv.

Robert Kubica a cerut sa fie eliberat de intelegerea pe care o avea cu echipa Renault pentru a incerca sa isi gaseasca in alta parte un loc in Formula 1. Alte zvonuri afirma ca Williams sunt cei interesati de el, insa acestia nu sunt convinsi ca polonezul este cu adevarat apt de Formula 1. Totusi, britanicii au afirmat despre viitorul lui Massa la echipa lor ca … mai asteapta, desi se arata ‘incantati’ de prestanta acestuia in actualul sezon.

F1 Manager: pentru cei de la McLaren poate fi mai bine dar si mai dificil. De anul viitor nu au nici o scuza daca nu vor fi cel putin a treia forta, in fata celor de la Red Bull sau macar la bataie cu ei. Altfel, vor fi aratati cu degetul, spunandu-se ca si sasisul lor a fost o problema in intreaga perioada de colaborare cu Honda. Pe de alta parte in cazul putin probabil in care Honda da lovitura la anul, oricand vor putea reveni si rupe contractul cu Renault, deoarece suntem convinsi ca japonezii nu au nici un orgoliu in a-i refuza. Dimpotriva.

Ce parere au cititorii F1 despre aceste miscari din Formula 1?

 Comentarii prin Facebook

Scrie un mesaj

Comments (2)

  1. Johann14.09.2017
    mclada a pierdut 3 ani si foarte multi sponsori, plus imaginea sifonata rau de tot, renault sunt pe val sa zic dar nu se stie ce mapari pot face o masina competitiva, vom vedea
  2. iceman14.09.2017
    cam multe zvonuri, pe motorsport.com se bat cap in cap, initial Sainz era lasat sa place la Renault daca se reziliaza contractul Toro Rosso-Renault, apoi tot acolo a aparut zvon ca Renault vrea sa rezilieze contractul cu Red Bull Racing deoarece a fost reziliat contractul cu Toro Rosso…
    destule zvonuri, Palmer de cateva curse tot e dat afara…
    pana la confirmari mai e