Joc F1 Manager:
F1 Manager

F1 Manager

„Am reuşit să ajung lângă oameni şi i-am adus mai aproape de mine în ultima perioada a vieţii mele şi acest lucru este incredibil.” (Michael Schumacher)

Piloţii Force India nu mai au voie să piloteze unul contra celuilalt

Piloţii Force India nu mai au voie să piloteze unul contra celuilalt

Directorul echipei Force India Otmar Szafnauer, a declarat inainte de terminarea cursei din Belgia ca pilotii echipei, Esteban Ocon si Sergio Perez nu mai au voie sa piloteze unul impotriva celuilalt.

„Am văzut doar ceea ce ați văzut [la televizor] si voi, dar se pare că Sergio l-a strâns pe Esteban în perete și el a ieșit cel sifonat din acest contact”, a declarat Szafnauer pentru Sky Sports.

„În viitor, nu vor mai avea niciodată această ocazie. I-am lăsat să alerge liberi până acum. Dacă nu o pot face într-o manieră potrivită pentru echipă, atunci ei nu vor mai pilota liberi. Nu ar trebui să se ciocneasca. Le-am oferit libertatea de a concura și am spus mereu asta. Le-am spus dacă se va întâmpla din nou, dacă se va întâmpla din nou un incident de tip Baku, atunci vom ingropa pilotajul liber în viitor. Dacă rămânem pe locul 4 in clasament atunci nu ne va costa nimic aceste incidente, dar cu siguranță ne costă puncte”.

 

 Comentarii prin Facebook

Scrie un mesaj

Comments (1)

  1. victor L28.08.2017
    Corect.
    Acum doua-trei zile un ciclist, Barguil, a a fost eliminat din echipa Sunweb (si din turul Spaniei) pentru ca n-a vrut sa respecte ordinele de echipa.