Joc F1 Manager:
F1 Manager

F1 Manager

„Ajungi să aprecizei că poţi face ceea ce iubeşti şi apoi trebuie să trăieşti cu convingerile tale, iar eu am fost în stare să fac acest lucru.” (Michael Schumacher)

Vineri în Malaezia

Vineri în Malaezia

A inceput Marele Premiu de Formula 1 din Malaezia si in prima sesiune, sesiune ce a fost afectata de ploaie, Max Verstapen a terminat pe prima pozitie (1:48.962) detasat fata de colegul de echipa, la circa 0,75s. Pe locul 3 a fost Fernando Alonso urmat de Kimi Raikkonen si Sebastian Vettel.

In cea de a doua sesiune, pilotii au alergat pe un circuit uscat si timpii de referinta s-au imbunatatit semnificativ. Romain Grosjean de la echipa Haas a pierdut controlul masinii la capatul unei linii drepte si a lovit violent masina de parapeti. Steagul rosu a fluturat cu 20 de minute inainte de finalul sesiunii.

Pe primele pozitii in aceste antrenamente s-au clasat pilotii Ferrari, Vettel si Raikkonen, urmati de pilotii Red Bull Ricciardo si Verstapen. Alonso so Hamilton colegi pe linia a treia.

Cu siguranta ca cei de la Mercedes insa nu au dorit sa arate ce pot. Inca.

Reamintim ca ultima sesiune de antrenamente incepe maine de la ora 9, iar calificarile de la ora 12.Comentarii prin Facebook