„Accidente se întămplă, dar e bine să ai o abordare diferită”

Intrebat fiind de Sky Sports F1 despre accidentul lui Hamilton cu Maldonado si daca acesta nu putea fi evitat de catre Lewis, Martin Withmarsh a spus: „el este un pilot de curse si asta va face, va pilota. Maldonado la fel. Presupun ca ei amandoi regreta si ca ar fi dorit ca acest lucru sa nu se intample si amandoi au fost penalizati de incident.”

El a admis ca este frustrant ceea ce s-a intamplat si a adaugat: „desigur ca este frustrant pentru toti cei implicati, dar aceste lucruri se intampla daca esti intr-o situatie si lupti pentru pozitii”

Legat de al doilea schimb de pneuri efectuat de Hamilton cand acesta a pierdut 11 secunde suplimentare la boxe, el a spus: „a fost un echipament care a cedat, deci parte din fata a masinii a cazut si a rupt prizele care fixeaza cauciucurile, deci a trebuit sa schimbam prizele fata. Nu a fost nici o vina individuala, dar este in continuare frustrant. In cele din urma nu a fost cea mai mare problema a noastra in aceea zi.”

„Acum dupa ce a trecut evenimentul e usor de vorbit, dar atunci cand sti ca ai de a face cu un pilot ca si Maldonado, poate ca e mai bine sa ai o alta abordare” a incheiat englezul referindu-se la faptul ca Hamilton nu a lasat deloc loc pentru Pastor.