Lauda: „Şansele desfăşurării cursei din Germania în acest an sunt 50%”

Niki Lauda a fost intrebat daca cursa din Germania ce ar trebuii sa aiba loc pe circuitul de a Hockenheim va avea loc sau nu.

El a raspuns direct asa cum îi este stilul: „Bernie va lua o decizie in acesasta directie si se pare ca inca nu a luat-o. Organizatorii au spus ca nu pot sa piarda banii an de an. Cred ca este o problema strict intre Bernie si ei, insa din ce am auzit Bernie le-ar fi redus taxa de participare, dar daca ei nu reusesc nici asa sa plateasca ce poti face? E vina lor in totalitate.”

„Este rau pentru Germania, este rau pentru Mercedes, este rau pentru toata lumea daca organizatorii nu reusesc sa faca astfel incat cursa sa aiba loc. Nu am mai auzit nimic despre acest lucru, nici pozitiv si nici negativ. Daca ar fi sa pariez, sansele sunt de 50-50” a mai spus triplul campion mondial.

F1 Manager: Bernie merge si la cacealma fiindca stie ca F1 are nevoie de cursa din Germania. Nu sunt asa de importante cele 10 milioane de euro in plus sau in minus, dar nu vrea sa creeze precedentul ca apoi se duce vestea pana la arabi de la care ia zeci de milioane pentru desfasurarea cursei. Ma rog, daca ar inlocui cursa din Germania cu cea din Turcia nu ne-am supara, nu-i asa?