„Nu a fost niciodată prea drăguţ cu mine”

Zvonul cum ca Mercedes ar putea parasi Formula 1 cu propria echipa la sfarsitul acestui sezon capata o oarecare consistenta. Bernie Ecclestone a spus recent ca este total impotriva cererilor echipei Mercedes pentru a semna contractul Concorde, ce presupune prelungirea participarii echipelor la competitia de Formula 1 pana in 2020, dar in acelasi timp spune ca „marca Mercedes este foarte importanta pentru Formula 1, tot timpul i-am sprijinit si tot timpul am sa o fac.”

Iritarea lui este evidenta atunci cand vine vorba de Ross Brawn si declara: „am vorbit cu seful echipei si el gandeste se pare ca si cum ar fi castigat cu Mercedes cateva titluri de campioni mondiali si vreo 80 de curse de Formula 1.” El refuza ferm sa dea bonificatii suplimentare echipei Mercedes pe baza rezultatelor obtinute in intreaga istorie de catre echipa Mercedes, fiind vorba de perioada 1950-1955.

„El niciodata nu a fost prea dragut cu mine” este citat a fi spus Bernie despre Ross Brawn. Si faptul ca nu am gasit nici o poza numai cu cei doi impreuna in internet pare sa dea dreptate batranului proprietar al Formulei 1.

Oare chiar ar putea fi seriosi cei de la Mercedes in gandul lor de retragere din Formula 1?

4 comentarii

  1. Abureli. Mai ales daca mai castiga vreo 3 curse anul asta sa vezi cum pleaca … Pun si ei presiune cum pot.

  2. Post By Ferrari

    Nici io nu prea cred da nemtii nu prea stiu multe glume si RB nici atata.

  3. As vrea sa il faca cineva pe mos, dar asa vrea si sa il mai vad pe Schumi in F1 la anul si la multi ani!

  4. Schumacher castigator la Barcelona!

Comments are closed.