Joc F1 Manager:
F1 Manager

F1 Manager

„M-am simţit ca şi când aș fi condus printr-un tunel. Întregul circuit a devenit un tunel … am ajuns la un asemenea nivel ridicat de concentrare, încât eu și maşina am devenit una. Împreună am fost la maxim. Am oferit totul maşinii şi vice versa.” (Ayrton Senna)

Comparaţie între Raikkonen şi Hamilton

Comparaţie între Raikkonen şi Hamilton

Mai jos gasiti comparatia intre turul parcurs de Lewis Hamilton in 2016 cand a obtinut prima clasare in calificarile cursei din Barcelona si cel mai rapid tur al celor 8 zile de teste, tur parcurs de pilotul echipei Ferrari, Kimi Raikkonen.

Este drept ca finlandezul a alergat pe pneurile super usoare si Hamilton pe cele usoare, dar din aceasta deiferita utilizare a pneurilor ar fi trebuit sa rezulte o diferenta pe tur de circa o secunda. Sa vedem care a fost diferenta in realitate si sa tinem cont ca cei de la Ferrari nu au aratat tot ce pot. La fel ca Mercedes si Red Bull desigur.

Dati click pe videoclip si apoi dati click unde scrie ca poate fi urmarit pe youtube si acolo merge.

 Comentarii prin Facebook

Scrie un mesaj

Comments (6)

 1. victor L12.03.2017
  „Este drept ca” un break maxim. de 147 de puncte, nu garanteaza cistigarea partidei;
  „Este drept ca” o victorie nu duce la cistigarea razboiului;
  „Este drept ca” cistigarea unui tur dintr-o cursa nu duce la cistigarea cursei. Si nici a titlului :P
  • F1 Manager13.03.2017
   Scopul acestei comparatii este acela de a constata faptul ca masinile din acest an sunt per general mai rapide decat cele de anul trecut. Nu s-a luat nimeni de Hamilton. Comparatia a fost facuta cu el fiindca el a obtinut prima clasare in calificarile de anul trecut. Nici nu a inceput bine sezonul si v-ati turat la maxim …
 2. M13.03.2017
  OFF: nu stiu Victor ce probleme are, speram ca se rezolva :)))) ON: acest video a fost creat pentru a ne demonstra diferenta dintre masinile de anul trecut si cele de anul acesta. Se vede clar din acest montaj cat de mult s-a marit stabilitatea masinilor in curbe, practic de aici provine diferenta de 3 secunde. In liniile drepte parca sunt mai slabe masinile de anul acesta, dar asta nu e de mirare. Ati precizat diferenta de pneuri, dar eu cred ca e mai important sa precizam faptul ca Hamilton a rulat in conditii da calificari, cand masina este turata la maxim, pe cand Kimi a facut 2 greseli, iar masina nu a fost setata pentru a scoate cel mai rapid tur. Cu siguranta vom vedea diferente de 5 secunde fata de timpii de anul trecut. Liberty a scos acest video dupa cerinta fanilor de pe facebook, deja au inceput sa imbunatateasca relatia acestui sport cu fanii, care acum ii apreciaza enorm pentru acest gest. Eu cred ca suntem pe drumul bun!!!
  • victor L13.03.2017
   Stai blind, nu te preocupa de problemele mele; sper sa ai si tu probleme, caci numai dovleacul nu are probleme, e insamintat si creste :P
   Eu am scris 3 adevaruri demonstrate de realitate, si nu doar odata.
   Pentru ca daca ai citit articolul, scrie negru pe alb „Sa vedem care a fost diferenta in realitate si sa tinem cont ca cei de la Ferrari nu au aratat tot ce pot. La fel ca Mercedes si Red Bull desigur.”
   Asta spuneam si eu cu exemplele.
 3. M13.03.2017
  dragi prieteni de la F1 Manager, Nu se poate cumva rezolva ca, comentariul sa apara in felul in care e redactat??? Ma chinui aici sa aranjez textul frumos, iar cand trimit commentul apare ca o varza.
 4. Marius15.03.2017
  F1manager, dati un pronostic pentru prima cursa?